søndag 24. august 2008

Gamlemor er sjefen ..

Rigeljenta går nå sammen med Flyvert og Vinge Blessen på beite nedi bakken. Det er ikke særlig gress og mat igjen, mest tidsfordriv, så de tillegg fôres med høy (og kraftfôr self.). Jenta er i fint hold, og ser ut til å væri fin form om dagen. Noen små rideturer har hun også fått, litt svangerskaps trim er bare bra for en vordende mor.

Det er ingen tvil om hvem som er sjefen på "ner-beitet" smile_wink, og jeg må legge ut mat i et par-tre hauger slik at alle får smake.

Her står Jenta med sin haug, "ny-marinert" ... host host. Det har vært et lite regnskyll, og jamme har ikke gamlemor benyttet seg av anledningen, leirebad er vistnok inn i de fiiinere miljøer også ...

august2008_01

Men så ser Jenta at gutta har fått sin egen haug med høy, og må selvsagt bort å smake på dette - kan hende det er noen forskjeller ....??

august2008_02

august2008_03

Gutta løper lydig unna, ingen tvil om at damen har rangen her i gården :)

august2008_05

Flyvert får en ridetur inn til Møssjøen, helt inn til bålplassen i andre enden av vannet:

august2008_06

Jeg er på "befaring" hehe, sjekker hvordan bunnen er - kanskje det er mulig å bade med hest her neste sommer ? Det er bratt, og litt steinete, men det er kanskje mulig ?? smile_regular Det er i allefall ikke gjørmebunn her !

august2008_04

Tilbake på Trøen igjen, sola titter fram, og gampene tusler ned til bringebærkrattet - bær og blader spises meg GOD apetitt :)

Annelise

Ingen kommentarer: