onsdag 27. august 2008

Gutta har fått litt omsorg...

Så har gutta vært en tur på Melhus igjen, og besøkt "fast-legen" sin. Begge fikk sin årlige vaksine, og sjekka beintøy etc.

Vinge Blessen måtte vi stryke fra løp mandagen, vi trodde at gutten var klar for løp igjen, etter å ha behandla framknær i sommer. Men siste hurtigarbeid før løpet, så "rulla" gutten i travet. Jeg frykta at det var framknærne igjen smile_sad, eneste "problemet" var at han halta på feil fot...? Det har vært ventre framkne som har vært mest utsatt, men på torsdagen halta han på høyre framme ? Nå viste det (heldigvis) seg at det var ikke framknær - de var helt fine. Men ventre bakfot; kode som var ømt. Og da kan de "halte" diagonal framme i stedet, for å avlaste bakfoten. Etter å ha bedøvet ut etc, fant veterinæren ut at det mest sannsynlig var en overkoding. Og vi som frykta at framknær var i ferd med å bli så utstlitt at en framtid som traver var truet... Phu - heldigvis ser det ut til at Vinge Blessen har mer å hente på travbanen smile_regular.

Flyvert var fin i beina sine, men skjevt muskelsatt over rumpa, og går skjevt i vogna. Han fikk akupunktur, masasje og litt kiroprator behandling. Det er gode utsikter for at han kan få retta opp denne skeiv belastinga, og vi har enda ikke gitt opp håpet på at Flyvert har noe å hente på travbanen. Han skal ha et par slike behandlinger til, og etter det vil han forhåpentligvis klare å løpe rett i vogna, og DA kanskje - det blir løp igjen på litj'guten :).

Ingen kommentarer: