onsdag 24. september 2008

Hallo - åssen står det til ?

2008-24sept-01
Står dokker ute enda dokker å ja ? .... Lurer Blessen på, hehe. Det er 24. september, og enda går både kyr og hester ute døgnet rundt oppi Beistadgrenda. Ingen tvil om at det går mot høst, se på bladene til lønna, ganske så gule, men det er godt og varmt, og gresset gror. Kyrne nedefor Trøen er heldige, de har jammen gått ute siden midten av mai, snakk om det gode liv. Også hestene står ute 24/7, og så lenge høsten er så tørr og fin, får de bare fortsette med det :)

Et lite søk på yr.no - sier imidlertid at til helga er det stopp for denne gang. Da skal det regne og regne og regne.... Men vi kan ikke klage så flott vi har hatt det.

I dag har begge gutta fått en ridetur. Flyvert fikk litt skikkelige galoppintervaller på en "stubb-åker", mens Blessen var på en 45minutters "rekreasjons-ridetur" etter en hardere økt i speedcarten i går.

Jenta går bare å koser seg for tia, spiser og lever det gode liv. Har blitt full av "epler" nå, og ser riktig så fin ut;

2008-24sept-jenta

2 kommentarer:

Klara sa...

Jeg synes innlegget begynte så bra med fint vær og utengangs dyr.. Helt til jeg kom til yr greiene.. Yr tar feil! (hehe) vi skal ha sommer hele vinteren igjennom.

Det øverste bildet synes jeg er flott.

Annelise Wara sa...

hehe - yr har tatt feil før dem, så vi lever i håpet. Men de lover regn fra i natt av, men fint på dagtid i morgeb - så ... blir det vist bare mer regn. Jaja, vi kan egentlig ikke klage her oppe, har hatt så fin høst så. Men "mye vil ha mer" - spesielt av finværet.... Nei til regn :)