onsdag 15. oktober 2008

Der gikk frakken :)

Sånn, noen kg letter Vingle Kar (kjært barn har mange navn). Jeg vet ikke om andre kaldblodser som setter såååå enormt tykk vinterpels som Blessen. Ikke lang pels, bare så desperat tykk. Han har strevd litt i trening ei tid, men siden vi ikke har kjørt noe tempo, har han fått holde ut med vinterdyna si enn så lenge. Men i dag sto han faktisk å svetta på stallgulvet, og de ble det helbarbering gitt;

2008-15okt-klipp01

Det tar tid .... smile_thinking, og Blessen er ikke spesielt samarbeidsvillig akkurat. Han ble bada i går, og måtte stå inn til vi var ferdige i dag, mens de andre fikk være ute....! Makan, snakk om fornærma Vingle .... ! Men litt lopper i blodet tyder på at formen er på vei, og mor holder ut, og sakte med sikker blir vi ferdige.

2008-15okt-klipp02

Her står Blessen i vaskeboksen og ser litt forundra på haugen med pels. En kjapp spyling må til, for nybartert hest klør... sier Blessen!

Kjørte en tur på travbanen etterpå, tre intervall på 3 min i 2 til 3 minutters tid. Fint og lett jogg på gutten som åpenbart satte pris på sin nakne kropp smile_wink. Jeg tror faktisk han syntes det var helt ok :)

Annelise

Ingen kommentarer: