onsdag 1. oktober 2008

Fra beiteliv til paddock-liv.

Så er alle hestene flytta fra beitene til passock'ene. Trine og jeg fant ut at nå er sommeren definitivt over. Alle mann alle får inn te natta no, og dagene tilbringes i luftegård. Men ikke før vi hadde lagt om "sommertid" til "vintertid" på Trøen, dukka sola opp igjen. Deilig smile_regular!

Men det er nattefrost, og vi som liker å å pakke ei varm dundyne rundt oss om natta, synes liksom det er bedre for hestene å få legge seg i spona og sove... hehe. I fjor ble det "inne-tid" om natta fra og med september måned pga regn regn og atter regn. I går har de stått ute en måned lengre, og vi har liksom hatt en måned lengre sommer i år, så det noteres som et stort + i boka smile_party.

Vinge Blessen fikk lufta seg på travbanen i går, møtte et par hester og løp litt sammen dem. Bestemte meg for at Blessen skulle få trave litt "hurtig" så lenge det var klokkerent - og det VAR det :) Sprang noen runder i 1.50 tempo, og avslutta i 1.40 tempo. Det var helt rent og fint, ikke antydning til "rulling" - så vi håper og tror denne overkodingen bak er leget nå. DET hadde vært deilig. Ellers er han sprek om dagen, det er spøkelser bak hver en busk; et svært godt tegn på at gutten er i slaget !!

Her er Jenta med gutt'an i bakgrunn i luftegården, ...sjekk trivselsflekker smile_teeth

2008-30sept-jenta

Ingen kommentarer: