fredag 14. november 2008

Bjerketuren ....

Da er høstens 'stunt' over, og både hesten, gubben og jeg har sovet ut etter Bjerketuren ;-)
Jørgen var i Oslo, så jeg kjørte selv nedover. Håpa på godt føre, og fikk det . Starta hjemmefra 07:30, henta Blessen, og kjørte Emil til skolen, og var på veien kl 08:10. Føret var ok det, litt regn og sludd oppover fra Soknedal til Berkåk, etter det var det bare å finne fram solbrillene. Stort sett tørt og fint føre hele veien, og ca 5 minusgrader ved Tynset.
Ankom Bjerke litt over 16:00, og hadde rimelig god tid til å lesse av hest og utstyr, Jørgen var ferdig med jobb, og sammen kunne vi sele på og forberede hesten. Etter varming var Cato veldig fornøyd; frisk og fin, som å kjøre blods ... Sa Kuske'Cato.
Blessen hadde startspor 7 bak bilen, og åpna ok. I første sving ble han hengende i 3. spor utenfor en galopperende hest, og måtte til slutt løpe rundt den for å kunne seg "unna". Når åpningstempoet i førstesporet var på i 26 tempo, forstår vi ha Blessen sitt åpningstempo i 3. spor var enda raskere - og det viste seg det kosta for mye i dag.
Banen var tung, som å løpe på ei sandstrand sa en av gjestene i storløpet seinere på kvelden. Blessen har et langt steg, ikke fordelaktig for han i det hele tatt på denne sugende banen. Så alt for hurtig åpning i 3.spor, samt tung/sugende bane, ble for tøft og Blessen ga seg helt på oppløpet.
Jaja, ikke den helt store sportslige uttellingen denne gangen, men "trav er trav" - og sånn gikk det nå. Skitt au - bedre lykke neste gang .
Annelise.

Ingen kommentarer: