søndag 9. november 2008

Det går framover med Pondus :)

I dag har vi vært på søndagstur med gutta'n igjen. Blessen fikk ei skikkelig økt på Remarka travbane i går, og formen er BRA! Han er tildels slitsom å trene for tia.... må være sterk i armene, for han er heit!! Det lover bra for Bjerketuren til onsdag. Det ble en rekreasjonstur for Blessen (og Jørgen) i dag, samt sosialisering for Pondus (og trim for mor...hehe). Før vi kom oss avgårde måtte vi feste ei baksko på på Pondus, det gikk kjempebra :) Han sto som en prest mens Jørgen slo i søm og festa sko!

Så ble det tur, og i dag ble det bra med "bil-tilvenning". Masse biler kjørte forbi på veien mellom Remyra Grendahus og Skibrua, og nå er ikke biler så farlige lengre. Syklister og barnevogner derimot - har foreløbig "ulve-status"hos Pondus. Burde nesten tatt meg en tur på gjennbrukstorget og henta meg ei gammel barnevogn, og satt den  i paddock'en til guttan. Blessen er normalt ikke redd damer med barnevogn, bare de holder seg til veien så. Men i marka, nei da blir de skikkelig skummle gitt...

På travbanen  trente vi litt på å stå bundet til bommen. Blessen vet hva som gjelder, og nå har Pondus også fått lære seg litt om dette. Har trent litt på å stå bundet hjemme på stallen også, og det har bare gått bra. På travbanen var det heller ikke noe problem;

2008-9nov_01

Blessen står bundet, han kan dette. Pondus sitt taug ligger bare en rundt rundt bommen, i tilfelle han "flippa" ut. Men nei da, gutta står som tente lys og følger spent med, ikke noe problem.

Har foresten målt Pondus, han er 148cm på manken, og 151,5cm på rumpa. Flyvert var (på mai som 2-åring) 143 cm på manken, og målte ca 150cm nå som 4åring. Om Pondus vokser like masse, blir han ca 155 cm, dvs ganske stor... Vi får se når han slutter og vokse :)

Annelise

Ingen kommentarer: