tirsdag 25. november 2008

Det går litt trått ja .....

Så har Vinge Blessen gjennomført nok et løp, og heller ikke denne gangen gikk det noe særlig ... Hesten presterer under forventet, det må være lov å si det. Samtidig så fikk han et tungt løp, hengende i 3.spor denne gangen også. Etter en runde i et det dårlige sporet 3.sporet, valgte Kjøsnes å bakke ned Blessen til siste par utvendig. Det var løst og dårlige forhold i 3.sporet, lite feste og tungt for Blessens lange steg å ligge der, han trengte en rygg å hvile i. Men løpet var i grunnen løpet kjørt for lenge siden. Blessen orka ikke mere, og tusla i mål som 3. siste hest...

Om det er noe som ikke stemmer med Blessen, eller hva som er årsaken til litt "under pari" prestasjoner de siste to løpene, er ikke godt å si. Kanskje han har trent litt vel mye (?), og er rett og slett overtrent? Heller det enn for lite tror jeg. Han får fri noen dager nå, tar en dag med galopp intervaller under sal til uka, så får han lade batteriene til neste mandag. Da er det sprint på Leangen, og Blessen skal være med.

Vi får ta det som det kommer, og gjøre opp status etter neste mandag, nå blir det noen rolige dager for gutten, så får vi se om det hjelper.

Annelise

Ingen kommentarer: