søndag 16. november 2008

Fin utsikt :)

Selv om Pondus er innkjørt, har vi ikke spent han for vogn hjemme enda. Å være innkjørt er en ting, og tåle alt som er på "bonde-landet" - kontra en travbane er en helt annen sak ;-). Da snakker jeg om biler, sykler barnevogner, damer med paraply, søppelkasser, postkasser, rundballer med flagrende løsplast osv osv. Ja, til og med en liten flokk unger i fargerike regnklær kan være skumle for en lite sosialisert åringshingst.

På tur sammen Blessen går det greit å møte biler nå, og på fredagen fant jeg ut at nå er gutten klar for tømkjøring. Det gikk i grunnen riktig så fint, dette kan Pondus, og gikk med bestemte skritt og syntes dette var spennede.

Vi møtte et par biler, og det var ikke like ok uten den trygge rumpa til Blessen rett foran. Men vi får jobbe vidre med saken, bortsett fra et par skumle biler oppførte Pondus seg eksamplarisk. Gikk ned i Helpdalen til skitrekket og tilbake, tusla litt nedefor gården hvor Rigeljenta er født, mellom vedkasser, hengere og div - det gikk helt ok det også. Fin trim for meg, og med en slik flott utsikt er det ikke no problem - ikke engang i regnvær;

2008-14nov-tomkjore

Annelise

Ingen kommentarer: