søndag 23. november 2008

Flinke gutten :)

I helga har Pondus'n vært så flink :) Han har stått som en "gammelhest" under skoning, og kjørt et par turer i speedcart'en. Etter de siste dagenes snøvær,  bestemte vi oss for å legge på snøsåler under skoene. Blessen har brukt dette med svært god effekt de siste vintre, og klabber er overhode ikke noe problem lengre. Pondus derimot, har streva rundt på stylter de siste dagene, det har vært skikkelig klabbeføre. Men nå er gutten nyskodd, med snøsåler, og klabber er historie ;-) Han var skikkelig flink, ikke noe tull, og ikke noe panikk :)

Har også kjørt et par turer. I går gikk første turen sammen med Jørgen og Blessen i Hjelpdalen. De gikk forran, og Pondus oppførte seg helt flott. Litt ekkelt i nedoverbakkene, uvant mye press i halen, og oppover la han seg i sela og trakk som en skikkelig gamp !

I dag kjørte vi to runder i Helpdalen. Det har vært masse snøfall, varmegrader, for så å plutselig snu om til 10 kalde blå !! Nede i Hjelpdalen hadde ikke Stjørdal kommune prioritert noe brøyting på en søndag, og når brøytebilen tar turen i morgen tidlig, bør de ta med seg motorsaga også ... For å si det slik, det hadde ikke vært mulig å kjøre der i dag smile_thinking.

Noen bilder:
23nov-2008_01

23nov-2008_02
23nov-2008_06
Utsikta mi fra vogna. Jørgen red på Blessen i dag, ikke fullt så slitsomt det. Pondus går veldig fint når han har rumpa til Blessen å stole på :)

Så møter vi et par slike trær, de hang tungt over veien, men vi kom oss forbi begge veier uten problem. Nå er Pondus kvalifisert for "offroad-kjøring" i marka, trær ingen hindring :)

23nov-2008_03

23nov-2008_0523nov-2008_04

Litt "niffent" var det, men Pondus takla dette veldig bra. Det var snøklabber som var dagens største utfordring, ikke passeringen av trær som hang over veien. Vi jogge litt på flata, og da ble det slengt snøklabber i sprutskydden på vogna; DET var litt småskummelt gitt, da er det greit med slagreim.... Men gutten tar seg fort inn, litt sånn "rysj i kropp" med det sammen, så er det greit :)

23nov-2008_07

Så er vi tilbake igjen, og gutta blir betta opp langs veggen. Det går rimelig greit nå, har trent ei stund på dette, og Pondus står ganske rolig og beherska "på veggen". Litt mere futt er det FØR turen, etter turen står han ganske så rolig. Her står jeg å løsner slagreima, og gutta skal få inn til en velfortjent lunch :)

Ingen kommentarer: