søndag 2. november 2008

"Comeback" med stil :)

.... det synes i allefall vi om Vinge Blessen sin innsats i går. Rikstoto på Leangen er det ikke så ofte, og da er det ekstra morro ha ha starthest. Det var meldt 29 hester, Blessen kom med som hest nr 15, i seg selv en liten prestasjon bare å få være med :)

Det er 6 måneder siden sist han var i løpsbanen, siden har vi jobba jevnt og trutt for å få orden på beintøyet. En overkoding i ventre bakfot er årsaken til det lange løpsoppholdet, men vi har jobba jevn og trutt, og endelig er han helt klart "fit for fight" igjen.

Edvard Kristiansen kjørte Blessen i går. Han traff starten perfekt, og var raskt oppe i ryggen på hestene fra strek. La seg i 3 par utvendig første runde, og måtte ut i 3. spor siste runden da de begynte å angripe bakfra. En flott sistre bortre lagde spenning i løpet, Blessen gikk opp og presset på Eikson i tet. Rett før mål kom det noen raske hester bakfra og spurtslo Blessen på målstreken, og han endte opp på en flott 5.plass. Det er jammen meg godkjent Vingle Kar :)

I dag har vi gått oss en tur i marka med gutta våre. Blessen hadde vel behov for å gå av seg litt melkesyre, mens Pondus trenger all sosial trening han kan få. I dag har han møtt både biler og sykler, tusla i skogen og langs veien, + en liten tur rundt travbanen i Reemarka. Rekreasjon for Vinge Blessen, sosial trening for Pondus, og god trim før juleribba for meg og Jørgen :)

Ingen kommentarer: