onsdag 5. november 2008

Vinge Blessen har fått leikekamerat :)

Etter noen dager i hver sin luftegård, ble Pondus og Blessen satt sammen. Det gikk helt uproblematisk, og den litt bedagelige gammelvalakken ble som en ungfole igjen :)
Stort sett går det rolig for seg ute, spiser og "henger" sammen;
gutta5nov__05
Her står Pondus i favoritt-kroken sin, midt i "felles-hjørnet" sidenav mora si :)
gutta5nov__04
Så får de ei lita "føyke" guttan, og sjekk publikum :) "Jøss, har du sett gammel'n, hva har gått av han" ? lurer Bromle.
gutta5nov__03

Pondus er ingen liten gutt, snart 2-åring, og kan strekke seg veeeldig høyt.
gutta5nov__02

Så jogger de sammen litt, før de finner plassen oppi favoritthjørnet igjen. Tid for å nyte sola.
gutta5nov__01
Pondus har vært med Blessen på en liten spasertur i dag. Tok han med på tamp, og det gikk helt uten noe tull og tøys. Han tusla etter som en prest, og jeg hadde full kontroll fra salen. Blessen er vant til dette, har hatt med Flyvert på mange slike turer, og få hester er så rolige/bedagelige som Vinge Blessen. Han tusler så pent, og stopper når mor ber om det :) Gikk halvveis over til Reemyra, der møtte vi en barnehage på tur, og snudde (10 unger i alle regnbuens farger ble for skumle gitt.... ). Tok en liten sving ned i Hjelpdalen, og jogga rolig opp igjen.
Og BAKKER sier Pondus - phu! har stått et par måneder på Leangen - flatstrinda! Det dampa lett av gutten da vi kom til stallen, hehe; bakker Pondus, må du bare venne deg til først som sist :)
Annelise

1 kommentar:

Klara sa...

Flotte action bilder. Trivelig å følge med her inne!