lørdag 6. desember 2008

Skikkelig kaldt :)

snøkrystallerVinteren har tatt en godt grep her nå, og det har vært en kald periode nå. Minus 14 viste gradestokken i dag, men hestene får ikke ligge å dra seg i halmen av den grunn.

I stallen er det ikke sikt ut om dagen, for vinduer er pyntet til jul . Bildet er tatt innenfra, og rett ut mot sola, gjennom ei vindusrute full av snøkrystaller. Så fint kan ikke vi pynte til jul her hjemme.

Pondus har fått litt trim i dag, både kropp og sjel. Tok han på hengeren og kjørte til travbanen oppi Reemarka. Flotte vinterforhold der, og etter litt varming fikk han jogge i 3 minutters tempo, fire "drag" på 3 minutter. Han løper lett og fint forran vogna, ble ganske "høy" da han hørte/så skiløpere over myra, men holdt seg i fint lett jogg og var blid og positiv. Ikke like villig til å tusle på hengeren som da jeg henta han hjem til Stjørdal, men problemer skapte han ikke.

pondus-06des2008-trav01

Jørgen knipsa litt bilder mens Pondus jogga så fint rundt på Ree. I morgen skal Blessen få lufta seg litt på banen, det er supre forhold der oppe nå, og bedre å jogge på banen enn langs veien.

Annelise

Ingen kommentarer: