onsdag 10. desember 2008

Super vinter :)

I dag har det vært nok en kald, veldig kald vinterdag. Men sååå flott . Storkoser meg tiltross for 14 kuldegrader. Ser også ut som hestene trives, dette er bare sååå mye bedre en regn, sludd, gjørme og møkkavær. For min del kan det gjerne være kuldegrader enda et par måneder, så kan våren komme "over natta".

Hester som koser seg ute;

10des-2008_02

Pondus flørter med Elvira :) Og Rigeljenta synes det er helt ok at det er Shettisene som har paddocken i midten. Nå står Vinge Blessen og Rigeljenta i den øverste, så er "småttisene" i midten som "buffer", Pondus er nederst, og Jourashec har paddocken på "toppen".
10des-2008_01

Pondus og jeg har kjørt inn til Møssjøen i dag. Det er ikke så langt inn, så vi tok to turer fram og tilbake. Første gangen Pondus gikk turen i dag, men det spiller ingen rolle, toppede ører og friskt mot innover skogen :) Flinke gutten!!

10des-2008_03
Her er vi rett ovenfor Trøen, og på vei innover til Møssjøen. Titter ned på resten av gjengen.

Etter en liten time i vogna, måtte vi ha lunch, Pondus og jeg. Skulle ut en liten tur med Blessen etterpå, men måtte ha litt "å gå på". En får det ikke mere morro enn man lager selv, og jeg tok i bruk selvutløseren i lunchen.... Koser meg i stallen for tia :)

10des-2008_04

Annelise

1 kommentar:

Klara sa...

Man kan virkelig se at både to og firbente koser seg. Synes bloggen din er kjempekoselig å følge med på, og moro å se fremgangen til Pondus.