tirsdag 23. desember 2008

Travle dager :)

Jepp, i dag er det alerede lille julaften... tia flyr så alt for fort.

I går gikk dagen med til travløp, Blessen var i ilden, og skulle ut i et autostartløp over 2140m. Han hadde spor 11 bak bilen, ikke drømmesporet akkurat. Denne gangen varv det Thomas Mjøen som kusket, og sammen kom de seg fint avgårde. I første sving ble de litt hindret av en hest som galopperte, men Blessen hang med, og trava godt.

Mjøen var fornøyd med innsatsen etter løpet, Blessen jobba bra, og gikk til mål. Det ble første hest uten penger, den kjipeste plasseringen, spesielt med tanke på at det var så tett mellom 5 og 7. hest. De fikk samme tid de tra (30.7), men Blessen ble altså dømt sist i mål av dette trekløveret (skitt au):

2008-22des-maalfoto

I stedet for å ergre oss over siste premie som glapp unna på de siste millimetre, får vi heller trøste oss med at Blessen trava bedre nå enn de to siste løpene, det går tross alt den rette veien. Utfordringen framover nå, er lite poeng, så det kan bli vanskelig å komme med i løp, men slike sorger får vi ikke ta på forskudd.

Ellers har det vært en førjulsuke med masse vind, og Pondus har trimmet litt på ridebanen i stedet for kjøring et par dager.  Pga vinden har blafrende høyballe-plast, presenninger mm gjort at vi kutta ut vogna noen dager. Det var vel skummelt for Pondus. I helga fikk han jogga noen runder på travbanen, og vi håper å få noen fine økter i romjula på kjøreturer sammen Line og Blessen :)

Ingen kommentarer: