torsdag 29. januar 2009

Besøk i stallen :)

I dag fikk vi besøk i stallen, gampene og jeg :) Camilla tok turen opp til Trøen, men baggen full av ride-antrekk …. Da måtte vi ut på tur selvsagt. Blessen fikk sal på, og Pondus skulle endelig få selskap på tur av “støttekontakt Vingle Kar”. Koselig for litj’guten å ha med hestekompis på tur, og det måtte “feires” med å utvide territoriet litt. Kjørte halvveis ned til flata i dag, et lite stykke forbi vår faste snuplass i bakken. Greit å møte nye postkasser og søpplestativer sammen støttekontakten sin .

Ble en tur innover mot Beistadmoen også, så Camilla og Blessen fikk strekt ut litt i bakkene der. På veien heim oppdaga vi at en “monster-lastebil” med diger kran hadde parkert utenfor stallen; spon til gjengen. Dermed ble det en ekstra runde i Hjeldalen på gutta, ingen vits i å utfordre slike monstre (mener Pondus og mor).

29jan2009_0004jpg
På bildet over har vi akkurat snudd, og er på vei oppover igjen.

29jan2009_0008jpg

29jan2009_0014jpg
Her er vi på snuplassen i Hjelpdalen, Blessen begynner å bli litt varm i skjorta, og forstår ikke helt vitsen med all denne fotograferingen – han vil ut å løpe gutten :)

Takk for turen Camilla, kjempekoslig .

Annelise

Ingen kommentarer: