søndag 25. januar 2009

Det blæs og blæs….

Pussig vinter, her har det vært mye vind den siste tiden. Stabilt ganske kaldt, sånn rett under minus, og masse vind. Nå er ikke mine uttrykk helt kalibrert i forhold til meteorologenes terminologi, for det de kaller flau bris, er sterk vind, …. for meg . Uansett, det har blåst, vel mye den siste tiden. Pondus synes det er ganske så skummelt i vinden, for det som ellers “ikke lever”, blir veldig så levende og farlig. Snakker om vedstabler med mer eller mindre godt festet presenning, rundballeplast, trær og div fyker rundt og skremmer oss… ! Til og med Vinge Blessen synes presenninger som blafrer i vindet er skumle !! Han tok fram gamle kunster forleden dag; den tidligere velbrukte ‘elgpiruetten’ kom igjen gitt, 180 grader piruett på 0,0 sek !! (denne gangen trigget av pressening i vind, og ikke elg).

På torsdagen denne uka fikk Pondus og Jourashec trimme litt på egenhånd, de holder koken en halvtimes tid, så er de ganske slitne og møre begge gutta. Kjempeflott vær, sol (og vind selfølgelig!), og masse bilder av to aktive gutter i ivrig leik;

vinter_00060125

vinter_00070125

vinter_00120125

vinter_00150125

vinter_00160125

vinter_00540125

Det er enormt med energi som gutta fyrer av på ridebanen. De løper og løper, tar seg en kort pustepause, så er det på’n igjen. Innimellom løping har de noen “bryte-kamper”, måler krefter både høyt og lavt, for så og løpe litt igjen. Det er ingen aggresjon å se, og begge gutta ser ut til å trives med denne leiken. Får håpe de kan være gode venner lenge :).

Annelise

Ingen kommentarer: