tirsdag 27. januar 2009

Fin 4.plass til Vinge Blessen

Selv om gutten “tapte” 2. plassen på målfoto, må vi bare si oss fornøyd og glad for Blessen sin innsats på Leangen i går. Med Jomar Blekkan i sulkyen tok de tet lett fra spor 3 bak bilen. Han er veldig speedig og start-rask Blessen, og det var aldri noen tvil om hvem som fikk tet ! Det ble litt kjøring fra start, først med trykk fra Salsnes Sokken, så overtok Ådnes Mai trykket. Første 500 gikk i 26 tempo, så fikk de dempet det til 29 tempo på 1000 meteren.

Ådnes Mai gikk et knallbra løp, i dødens helt til oppløpet, den hesten var en verdig vinner i går :) Blessen kjempa hardt for å beholde 2.plassen, men dette oppløpet på Leangen er litt for langt gitt . På den aller siste meteren gikk 2.plassen fløyten, og det ble en hederlig 4 til slutt:

maalfoto26jan-4pl

Rett før mål klarer Lykke Even og Salsnes Ilmi og ta 2. samt 3.plassen. De berømte mm var ikke på Vinge Blessen sin side i går heller. Han har nok en gang bevist at det er sprinter han er, uten tvil. Liten og kjapp, og trives best når løpet “bare” er 1600 m. I går ble det noen meter for langt, men om 14 dager er det sprint på Leangen, vi får håpe at Blessen holder seg frisk og rask, og at mm går i vår favør neste gang :)

2009-22jan-blessen

Bilde over fra treningsøkt siste torsdag, og under resultater:

resultat26janAnnelise

Ingen kommentarer: