torsdag 22. januar 2009

Is og vind… samt gløtt av sol :)

Ikke så lett å trene hest for tia, det er kaldt, og en irriterende sur vind har blåst i flere dager. Problemet er veiene/treningsforhold. Det er hard, betong underlag… ikke så gøy for hesteføtter. Men vi må ut å trene, og Pondus jobber bra for tia :) Mindre jogging, mere skritting, og det tar litt lengre tid å trene hest…. !

2009-21jan-pondus

Her gløtter sola fram, og da blir det straks litt kosligere, selv om vindkulene kommer i ny og ne. Kjørte enn tur nedover Beistadgrenna også, og Pondus får litt høyere puls i “gaupe-svingen”. I går hadde vinden tatt tak i en søppelsekk (sånn til plastavfall) og blåst den avgårde. Den lå i veikanten var ufattelig skummelt synes Pondus. Han prøvde å snu gitt, hadde ikke lyst å gå forbi den farlige søppelsekken. Men man diskuterer ikke med kusken om slikt….. ! Han gikk da forbi tilslutt, med trippende, nølende skritt…. Phu så “farlig” dette var da . Hjemmover jogga Pondus forbi sekken som ingenting skulle ha hendt…. han lærer i allefall :).

Fungerer bra med bitt nå, tror det var godt å kvitte seg med ulvetenner!

Og mandagen, skal Vinge Blessen i ilden igjen, denne gangen med Blekkan i vogna, fra spor 3, krysser fingre og tær for en aldri så liten oppreising

Annelise.

Ingen kommentarer: