søndag 18. januar 2009

Nedtur….. !

Lørdagens V75 løp på Leangen ble en nedtur, skikkelig nedtur. Med god grunn hadde vi forventninger god plassering, endog en trippelplass var det lov å håpe på. En sprint, autostart, fra spor 7, var et bra utgangspungt for Vinge Blessen. Formen er upåklagelig, og helsa er helt topp. Men akk og ve. Med vanntro i blikket måtte vi bare konstantere av vår startraske Blessen lå som sistemann i feltet etter 500 m…. Confused.

Bare Eikson av “hjemmefavorittene” kunne gå av banen med æra i behold lørdagen, han kom på en flott 2.plass etter den tilreisende storfavoritten Lex Maijon. Augnetroll ble disket for galopp tidlig i løpet, Rigel Junior måtte også tåle en “dg” (disket for galpp)  i raden etter angrep på siste bortre av vinneren. Vinge Blessen kom aldri inn i løpet, og hadde aldri mulighet til å vise seg fram fra sin beste side dessverre.

Det går opp og ned i travsporten, men kjedelig er det å se nedgang og manglende resultat når hesten har kanon form, og kommer av banen med masse krefter og overskudd. Etter et par runder i hesteringen for nedskritting etter løpet, var Vinge Blessen helt klar for å gå travløp… Disappointed.

I dag har jeg vært på en liten “ristlaus-tur”, men Blessen ville trene han, full av energi ble det noen galopp intervaller på fin vintervei innover mot Beistadmoen…

Sånn kan det gå ….. Eye-rolling.

Annelise

Ingen kommentarer: