onsdag 7. januar 2009

Vi snør ned....

De siste døgnene har det virkelig snødd, masse, og jeg synes det er helt toppers . Det reinslig, tørt, lyst, og flott å kjøre hest på skikkelig vinterføre:

2009-7jan_pondus
Her har Pondus og jeg vært ute på trimtur. Kjørte litt ned Beistadgrenna i dag, og en runde i Hjerpdalen. Må utvide horisonten litt sånn sakt men sikkert. Møtte bil, og det gikk greit. Pondus er snill på stall, står i ro under påseling både inne og ute, en riktig kjernekar. Mye nytt er skummelt enda, møtte nabo på spark i dag, det var nesten litt farligere enn bil gitt. Men vi kom oss forbi, og hilsa pent, neste gang vi møtes tipper jeg Pondus tar det på strak arm .

På bildet er vi tilbake på Trøen, Rigeljenta står å tar imot sin sønn, kanskje hun er litt misunnelig og har lyst på en kjøretur gamlemor også? Det spørs om vi får stappa den magen innimellom sjekene da.... det er neimen ikke sikkert ...!

Så titter jeg på yr.no  og det er trist lesning... huff;

regn

Varmegrader og regn fra kl 08:00 i morra tidlig.... !! På all den fine snøen..... holkeføre, æsj... No når det var så flott. Jaja ....Thinking.

Annelise

Ingen kommentarer: