onsdag 11. februar 2009

5.plass til Vinge Blessen :)

På mandagens sprint ble det “bare” 5.plass til gutten, innrømmer jeg hadde håpa på en trippelplass da det var sprint og Blessen sin favoritt distanse. Men fra spor 8 bak bilen ble det en vel tøff åpning. De første 500m gikk i et ‘dyrisk’ tempo; 24.7 …. det er vel tøff åpning for Vingle Kar det gitt. Første 1000m gikk etter 26.6, så det ble ikke dempet særlig, selv om gutten fikk teten etter denne tøffe åpningen.

Dermed butta det imot på slutten, han logger litt av ved hestringen, og det sitter vel like mye i hodet som i kroppen tenker jeg. Oppløpet på Leangen er veldig langt, og målet er etter hesteringen, det liker nok ikke Blessen. Kanskje vi må ta turen til Biri ? Kortere oppløp, og mål før hesteringen ? tja… bare det blir vår og bare veier sørover så tar vi kanskje turen :)

Slutt tia ble 28 blank, god tid det! Og det var ingen slagen og utstlitt hest jeg skritta ned etterpå. Han jogga med toppa ører og kosa seg guten … .

I går fikk han en liten “rist-laus-tur” i Hjelpdalen. De har jobba masse med tømmer uttak der i vinter, og jeg var litt nysgjerrig på hvor langt de har kommet. Straks ferdig inne i marka, og det ligger masse tømmer klart til henting. De har brøyta veien innover nå, så det betyr vel at trailere kommer snart å henter sine lass.

2009-09feb-blessen-res

2009-10feb-blessen01

Fra den nye tømmer ”veien” te hoggstfeltet i marka, fine spor etter “monster-truch’ene” til rideturer :) Stallen synes i det fjerne.

2009-10feb-blessen02

De har tatt ut litt tømmer ja, et digert lass er alerede henta, og mere ligger klart. Pondus skal få fri når de kommer med trailere og henter lasta si gitt…. hehe, vil ikke møte slike montre med litj’guten nei .

Annelise

Ingen kommentarer: