lørdag 14. februar 2009

Fredag 13 februar.

Er slett ingen dårlig dag for meg og mine :) Det ble i grunnen en fin dag i stallen, og alle tre hestene har fått trim og omsorg. Starta dagen med litt “av-pelsing” av Jenta. Vinterfrakken skal av, og det i et voldsomt tempo. Makan til røyting, det er bare å dra kosten over og pelsen slipper i mengder. Tror Jenta synes det er godt å bli kvitt vinterfrakken, hun nyter i allefall børstinga på gulvet;

2009-13feb-rigeljenta_01
Tar ikke mange minuttene å lage hauger m pels på gulvet.

2009-13feb-rigeljenta_02
Så får Jenta ut å kose seg uten teppe, etter litt rulling i snøen, må jeg ta noen “magebilder” bakfra, det tyter ut mage, og vi er godt over halvveis i svangerskapet. Spennede!!

Nestemann ut er Pondus, har får en fin kjøretur, og oppfører seg pent i vogna. Synes han er blitt noe høy bak igjen, og finner fram stangmålet, og helt riktig, han har vokst enda mere. Han er 154,5 cm på rumpa nå (sist var han 153cm) og manken 151cm, her går det unna – hvor stor skal du bli da gutt ?

2009-13feb-pondus_02
En smule overbygget bak ja :)

Så er det Vingle sin tur, Trine og jeg bestemmer oss for å sale på gutta, og ri en tur i marka i den retning gutta vil. De tusler mot Hjelpdalen, og det nye huggstfeltet. Nå er de ferdig å hente ut tømmer i det nye feltet over Hofstadmyra, og vi rir opp og ser hvor langt vi kan komme:

Fin tur ble det, sporene etter “monster-truch’ene” de henter ut tømmer med er hardpakka, og prima for ridetur for tia. Kom så høyt opp at vi så over til Hegra. Da vi satte nesa hjemmover kom det ei skikkelig snøbyge, og i luftegården sto det i dame og ville inn;

2009-13feb-rigeljenta_03
Og da får de jo selvsagt det, inn til ettermiddagsmat hele gjengen :)

Annelise

Ingen kommentarer: