søndag 8. mars 2009

For en deilig 3. plass :)

I går var det V75 lørdag på Leangen, og vi kjørte innover til banen med et ørlite håp om en premieplass for Vinge Blessen. Men du og du for en traver, gutten havna på trippelen og drog i land en fantastisk 3.plass! . Makan til flott traver !

Fra fjerdesporet i volta kom de godt avgårde, og fikk rygg til Ramstad Viktor som tok tet. De drog unna i et fint tempo, såpass fint at de fikk slite de gode tilleggs hestene . I Blessen sin rygg lå Eikson, som var tippet høyt oppe på lista, og lengre bak lå alle tilreisende favoritter. Ved utgangen av siste sving rykket Ramstad Viktor, Blessen fulgte opp, og det ble luke til Eikson som spurtslo Blessen på oppløpet. 3.plassen kunne ingen true bakfra, og vi jublet over “seieren” – ja for oss var dette en aldri så liten seier :)

2009-7mars-leangen_01

Her er vi i aksjon på banen. De siste tre løpene har jeg varmet han selv før løp, noe som åpenbart har funka godt for Blessen.

2009-7mars-leangen_02
Rett etter starten. Vinge Blessen finner ryggen til Ramstad Viktor. E. Høitomt kjører en annen godt spilt hest; Augne Troll (nr 6).


2009-7mars-leangen_03

Her er de rett før målpassering. Ramstad Viktor vinner, med Eikson på 2.plass og så Vinge Blessen.

2009-7mars-leangen_04
Her er en fornøyd hest og trener :) Har vært en runde å jogga på indre bane etter løpet.

2009-7mars-blessen-3pl-V75

Dette smakte ufattelig godt

2 kommentarer:

Klara sa...

Jeg har gledet meg til å inn å lese hvordan det hadde gått. Og gleden ble ikke mindre av denne nyheten. Gratulerer til dere alle!

Julie sa...

Gratulerer!!