tirsdag 10. mars 2009

Full storm på Trøen ….. ;-)

2009-09mars_02
Og dette er stormen …. !! . Vel – ikke helt sant, for det har virkelig blåst. Sikkert ikke storm (sånn helt etter værfolka sin terminologi), men i mitt og Pondus sitt hode har det vært full storm i kastene. Såpass masse vind at vi måtte innstille trening i vogn. Pondus er skvetten, og kjøre på tur med han i sterk vind (les: storm….!) er risiko-sport og vel så det. Vel, det ble et par dager fri, og dermed tok gutten helt av på ridebanen i går.

Slike unge hingstebasser har ufattelig masse energi som bare må …. BARE MÅ !!… ut. Til tross for tung og blaut snø på ridebanen, ble det løping og “shokka-hara” – Pondus i “fri dressur” :)

2009-09mars_01

Gutten vokser og vokser, så det gjør sikkert godt til kroppen og få litt hvile også. Målte han i går, og jada, stemmer at han er høy bak. 155cm på rumpa nå, og 151cm på manken. Ser litt overbygget ut ja, men det retter seg vel i løpet av våren :)

Annelise

5 kommentarer:

Vardvinni, Spinnvinna og Iselin sa...

Blir fin størrelse på han, da :0)Fiiine bilder av fin hest som alltid fra deg!

Er så redd Spinn blir for liten, jeg... Derfor har jeg gått opp litt på fôret også, med det resultatet at hun har blitt spinnvill :P ...så nå måtte jeg gå ned igjen! Snart ny måling på henne.

Anonym sa...

hesta e skittene

Anonym sa...

og ureine

Annelise Wara sa...

Ja, han får heldigvis bra størrelse Pondus, alerede mye større enn pappa'n sin - er i grunnen veldig glad for det. Rigeljenta er heller ingen stor hest, helt gjennomsnittelig størrelse på henne. Håpa tidligere at Pondus ville bli litt større enn Blessen, men han er alerede mye større enn "ponnien til gubben" hehe.

Klara sa...

Pondus er en flott gutt med mange løsninger på øvelser over marken *ler*.