søndag 22. mars 2009

Pondus i tåkeheimen :)

Etter Vinge Blessen sin seier sist mandag, kom vi da for ned på landjorda igjen :) Nytter ikke å hvile lenge på sine laubær, det er bare å brette opp ermene å ta tak i trening igjen. Været har vært sånn passe, eller en smule under ønsket ja…. Huff, regn og sludd og slapps og vind…. Men gutta må ut å trimme samma hvordan været er.

Skal vel være ærlig nok å si at det er mest jeg som plages av ruskevær. For både Pondus og Blessen har trena veldig fint denne uka. Blide og fornøyde, glade og positive, og deres glede smitter på meg også . Rigeljenta har heller ikke brydd seg nevneværdig over ustabilt vårvær. Vi har lagt på et dekken (som såvidt dekker den store magen) når været har forlangt det ellers har hun fått gå naken så mye som mulig.

rigeljenta-19mars2009_01

Hun har kasta mesteparten av vinterfrakken nå, og er blitt så blank og fin, ser ut som hun koser seg om dagen.

Men det var Pondus i tåka da :)

På lørdagen gikk turen til Resvebanen igjen. Sist helg var banen enda i god forfatning, nå er det rett før isbruka er historie der oppe.

Litt trasige kjøreforhold, men fin trim for både hode og kropp. Det blir ekstra bråk og litt humpete å kjøre på sånn bane, men Pondus takla det veldig bra han;

2009-21mars_01

Her kommer vi ut av tåka, som var tykk! Det hadde regna godt natt til lørdag, og var yr i lufta da vi starta på økta. Men dårlig vær bryr han seg ikke om Pondus :)

2009-21mars_02

Tåka letta litt mens vi var der oppe, og her ser en hva jeg mener med “litt dårlig bane” Whistling. For vår det hadde det ikke så masse å si, det er ikke snakk om tempo trening, men lett fint jogg i litt lengre intervaller. Synes han var veldig flink gutten, takla varierende underlag veldig bra, og jobber glad og fornøyd :)

Annelise

Ingen kommentarer: