fredag 3. april 2009

“Back too boots” og Mr Langbein ;-)

Bare for å gjøre det helt klart; Mr Langbein er Pondus det, og ikke lille Vinge Blessen .

2009-2april-pondus_01 2009-02april-blessen_01

Her er gutta, begge står å venter på treningstur, Pondus først, og etterpå Blessen.

Vinterpelsen er for lengst kastet. Rigeljenta er også like kort og fin i pelsen (må ta bilde av damen snart, med DEN magen :). Og gjengen er så blanke at de skinner :) Pondus er Mr. Langbein. Han er mye større enn Blessen nå, og veldig langbeint :) Blessen er liten og tettbygget, Pondus er rake motsetningen pr i dag, langbeint og edel. Han har vokst så masse i høyden nå, at det er i grunnen nok :) Når han legger seg ut og får masse/muskler, vil han ruve i terrenget sidenav Vingle Kar. Har egentlig aldri tenkt på Blessen som en liten hest, men nå blir han jo bare mindre og midre – sammenlignet med “guttungen” …. hehe.

Blessen er skoløs om dagen, hovene hans er et eget kapittel … … De er ikke mye å skryte av for å si det slik. Men nå får hoven hvile litt, det er fremdeles en halvmeter snø i luftegården, og ikke noe slitasje ute. På trening er det på med “tøfflene” igjen. Funker i grunnen overraskende bra :) Veiene er bare for is/snø nå, så da er det mulig å trene med boots (uten pigg).

Pondus har heldigvis prima hovkvalitet, kanskje arvet fra mora, for hennes høver er supre…. håper spiren som kommer får like god hovkvalitet :) Tia flyr fort, og det er ikke såååå lenge til føllet kommer. Termin 1. juni, men vi må vel være i bedredskap alerede midt i mai … Ai ai ai som jeg gleder meg :)

Annelise

Ingen kommentarer: