torsdag 16. april 2009

Fin kjøretur med Pondus :)

I går hadde vi en kjempeflott tur Pondus og jeg. Endelig en ganske rolig tur, nesten uten spøkelser . Den siste tiden har det vært mye lyder av snø som smelter – små “fosse-fall” og bekker over alt. Dryppende is og masse skumle saker langs veien.Pondus har vært inne i en lettere hysterisk periode, og treningsturene har vært litt utfordrende for mor….. kan man si . Men det går bra “…(bank i bordet)…, vi har enda ikke hatt noen episoder “på kanten”. Men så krever Pondus en våken kusk, sitter ikke å skravler i mobil’en på tur med den karen nei.

Jeg må bare si det, nok en gang, at heldigvis er Pondus meget godt innkjørt. Han finnes ikke bakredd, og det er bra – for nettopp derfor går det bra. Han skvetter veldig for små og store spøkelser, men tar seg ganske fort inn igjen. Men – heldigvis, i går hadde vi en rolig og flott tur …. deilig .  Trener litt på å stoppe litt underveis, liker å ha hest som er styrbar – OG “stopp-bar” hehe. Det er jo egentlig bare en treningssak, og derfor trener vi på det.

2009-pondus-15april
Her stopper vi å ser opp mot stallen, og her har vi stått før Pondus og jeg ….hehe:

25nov-2008_01
Et lite mimrebilde fra 25 november 2008, knapt et halvt år siden, og jeg hadde enda ikke starta kjøring med Pondus hjemme. Akk som tiden flyr, det har faktisk vært kronisk vinter siden midten av november, og enda ligger det litt på jordene ved stallen. Phu for en lang vinter – men nå er det VÅR .

Annelise

Ingen kommentarer: