søndag 10. mai 2009

Pondus utvider horisonten :)

I går skulle både Vinge Blessen og Pondus ha rolig trening. Blessen hadde fått noen fine galopp intervaller dagen før, og skulle bare ut på tusletur. Pondus sitt behov var heller ikke stort. Han skal på unghest trening i dag, og skulle bare ut å tusle litt i speedcarten i går. Dermed tok jeg med Jørgen, så fikk gutta tur sammen.

Ikke så ofte vi får tid til det, men endelig fikk vi tusla oss en tur sammen i marka :) Veldig koslig. Kjørte over skogen til Skibrua på Ree. Pondus har ikke vært der siden snøen kom i høst, og aldri med vogn. Så Blessen og Jørgen fikk være med som “støttekontakt” – viktig funksjon for temming av guttebassen :)

Pondus tusler greit avgårde han, og synes ikke det er spesielt skummelt med nye plasser etc. Han var i grunnen mer interessert i å bite Blessen i hasen, så mye av gårsdagens tur gikk ut på å lære Pondus at han var jo jobb!! – Da er det ikke tid og rom for å bite stallkompisen i hasene. Etter litt “om og men” ga Pondus opp leiken, og innså at han var på “jobb” :)

På veien opp til skibrua møtte vi flere syklister og biler, og det gikk greit sammen med trygge Vinge Blessen. Det er vel å ta litt hard i å si at Pondus er trafikk sikker nå, men det går den rette veien, han tåler livet langs veien bedre og bedre :)

Litt bilder fra turen:

gutta_01
Snart klar for tur, vogna skal klikkes på plass, og da er det klart :)

gutta_02
Jeg satt med lommekamera utover, og fikk ikke tatt så masse bilder (må ha begge hender på rattet :) hehe). Men her logger gutten såpass av at mor tar sjangsen på litt knipsing. Jørgen og Blessen tulser fredlig i front.

gutta_03
Skogen hjem er som å kjøre i en blomstereng – vakker !

gutta_04
Det gjelder å ha tunga rett i munnen, noe offroad er det, men ikke mer enn at Pondus takler dette fint :)

gutta_05
Glad å blid 2 – åring på skogtur :)

gutta_06
Snart hjemme nå, men Pondus er like ivrig, og ville helt ha løpt litt tror jeg.

gutta_07
Så tilbake på Trøen igjen, hvor resten av gjengen venter :)

Det var en flott tur, Pondus fikk utvidet sin horisont i går :)

Annelise

Ingen kommentarer: