tirsdag 2. juni 2009

3. plass til Vinge Blessen og meg.

Jeg skal ikke brette ut i detaljer hvordan mine bein har det i dag…. det holder med å si de er fulle av melkesyre …. hehe. Men det var verdt slitet, for vi fikk en flott 3.plass Blessen og jeg.

Vi kom greit i gang, og tok relativt fort igjen hestene på strek. Sammen Anne Guro Dahle på Trollmix, var vi raskt oppe i ryggen på de forran, og etter en knapp runde forbi. Trollmix trakk opp tempo i starten. På siste bortre ville Blessen forbi, men Trollmix svarte opp. I utgangen av siste svingen angrep også Liv Pedersen med Lykke Knut bakfra, og jeg var helt kjørt gitt. Hadde litt problem med salen som gled sidelengs, måtte tråkke skikkelig til i motsatt stigbøyle så salen ikke skled ned av Blessen. Da var løpet kjørt for vår del. Trollmix og Lykke Knut fikk krige om førsteplassen, mens Blessen og jeg passa på å sikre oss den tredje trippelplassen.

Trollmix vant løpet med noen få cm på Lykke Knut, og i går var det vel fortjent, de kriget veldig godt begge to :)

Bilder;

moteritt_03
Over; fra defilering, Trollmix først, så Vinge Blessen og Lykke Knut på bildet.

moteritt_01
Over; etter en halv runde er Trollmix (gul/svart rytter) og jeg rett bak, i ferd med å ta igjen/forsere strekhestene.

moteritt_02
Siste bortre, vi kommer ikke forbi Trollmix, han svarer mesterlig opp. Bak lurer Lykke Knut, Alsaker Sylvester henger godt med.

moteritt_04
Fra oppløpet, jeg ser noe “skjev” ut, og det er helt rett, for salen min skled sidelengs…. og jeg strever litt for å holde det midt på ryggen til Blessen (hadde ikke veldig lyst å skli i bakken akkurat …hehe).

Resultatlista;

monteritt-resultater

Dagen opphenting:

Det sto Marmorjenta for. Søstra til Pondus og lillepia, har ikke vært på travbanen på 8 måneder, og skulle nærmest ut i et ‘comeback’. Damen leverte et kjempeløp! Etter en startgalopp havne de nesten sist, da så det mørkt ut. Men på siste bortre leverte hun en opphenting av de sjelde. Resten av feltet sto stille, mens Marmorjenta fosset forbi og plukket hest etter hest. Det ble en kjempeflott 2.plass for Marmorjenta. Rigeljenta gratulerer sin flinke datter og hilser til Sigmund og Elin; GØY !!! Vi gleder oss til flere løp !

marmorjenta-2pl-570px
Marmorjenta og kusk Arne Nilsen på oppløpet.

Annelise

 

 

2 kommentarer:

Klara sa...

Blir sliten i legg og lårmuskler bare av å se på bildene. Synes det er utrolig sprekt gjort.

En del av meg sa...

Så flinke dere er!!
Gratulerer med kjempe bra resultat!:)