tirsdag 9. juni 2009

Da blir det sommerferie for Vinge Blessen :)

Etter en strålende sessong på banen, ble det stopp i går. Toppformen varer ikke evig, men jammen har Blessen holdt formen lenge ! Halvveis ut i 2009, har Blessen hatt sitt aller beste år på banen, med fasit; 15 starter, 3 førsteplasser, 3 andreplasser, 3 tredjeplasser, 4 øvrige plasseringer og bare to ganger uten premie. Bestetid i år; 24,9a, og tjent 122.000,- på 6 måneder !! Fantastisk. At det gikk trått på slutten i går får vi ta på “vår kappe”, vi har “tynet” formtoppen lenge, men nå er det ferie rett og slett.

Etter løpet i går fikk vi beskjed om at det var på tide å gå over til automatsjekk. Blessen var i overkant stri første runden, og lå i dødens og trykket på en knallgod Herwig (som vant). Vinge Blessen som tidligere har hatt ord på seg får å være en “tråkk” hest å kjøre – er nå så stri at Blekkan har problem med å holde han “på matta”. Etter en førsterunde i 2.spor, og dødens, var det tomt når oppløpet startet. Gutten jogget sist i mål, på ny personlig volterekord (ironisk nok), pyntet litt på den, som står som 27,5 nå.

2009-vinge-blessen
Her er Blessen sin fasit så langt i år – en utrolig liste, som vi får kose oss med.

Nå er det sommerferie på gress noen uker, helt fri og bare kose seg sammen Rigeljenta, lillejenta og beitekompiser. Det var en glad gutt som ble fikk ut sammen resten av flokken i går, Bromle og Blessen fant hverandre umiddelbart, og tusla sammen og beita i fred og ro, mens damene tusla for seg selv :)

Så får vi se til høsten, om Blessen kan komme tilbake gjøre noen gode løp igjen – det både håper og tror vi på :)

Annelise

Ingen kommentarer: