torsdag 18. juni 2009

Endelig sol …..

….. og det var i går …. , men vi lever lenge på en soldag, uten vinterdress og lue…hehe. Fra spøk til alvor; juni har til nå hatt tragisk vær, ikke mye sommer akkurat. Men i går var sola innom, og hestene kosa seg på beite :) Da tusler jeg etter, sammen med flokken og nyter livet jeg også.
Pondus fikk en “standard” kjøretur i sommersola. Den daglige treningen foregår fremdeles i Hjelpdalen og innover mot Beistadmoen. Stort sett bilfrie veier, det eneste farlige der er vedsabler med presenninger over. Når vinden blafrer i den grønne plasten, blåser Pondus i sin trompet, og roper; '”ULV ULV”…   . Det gjør foresten mora også når vi går forbi, så det ligger nok i genene …. :)
Etter treningsturen tok jeg med meg fotoapparatet og tusla sammen hestene. Yellow har funnet seg vel tilrette i flokken, og tar opp tråden der han slapp i fjor; som Rigeljentas store beskytter. Nytt av året var jo selvsagt Eldjenta, og det faktum at Rigeljenta ikke ville ha “helten” helt oppi rumpa si i år …. Men Yellow er en høfflig gentlemann, og nå tusler han hakk i hel, og passer på begge jentene .
flokken_17juni_01
Her er flokken samlet, Pondus skimtes på hingstebeitet sitt i bakgrunnen. Eldjenta er nysgjerrig på Yellow, og finner snart ut at han er en riktig “fellow” :).
flokken_17juni_02
flokken_17juni_03
Onkel Yellow passer på, og tusler etter Eldjenta :)
flokken_17juni_04
Harmonisk gjeng :)
2009-yellow-17juni_01
Og Pondus tusler litt i fred og ro, sliten etter en treningstur;
flokken_17juni_05
Sommerdagen i går måtte nytes i fulle drag, for i dag er det over – nå kommer regnet igjen…. :-/
Annelise

Ingen kommentarer: