mandag 8. juni 2009

Hardt ut i dag Vinge Blessen !

Jepp, i dag får han bryna seg mot de beste hestene på Leangen, og endog et par millionærer skal ut i samma løpet  . Tja, heldigvis er det sprint, tillegg 20 m ved vunnet 400.000 kr, 40 m ved 750.000 kr, og Blessen starter med spor nr 1 fra strek. Er Blessen i samma gode formen han har vært i vår, så skal springe fort tilleggs hestene for å runde Blessen. Men så har han vært i så god form sååååå lenge nå, og den kan da ikke vare evig ?

Siden sist løp (for ei uke siden) har vi i grunnen bare hatt en dag med trening, de øvrige har vært “ristlaus-turer” tusleturer, hummør turer etc. Siste treninga var torsdag, og da var formen fin! Nå kjører vi aldri fort i trening, max 1.55 tempo, og helst over 2min faktisk… Blessen ville fortere han, men får ikke lov – det sparer vi til løp ….hehe.

Den eneste bekymring jeg har forran dagens løp er såre koder…. . Møkkaværet den siste tiden har gjør at Blessen får mugg/såre koder. Har vaska og stelt og gjort det eneste jeg veit fungerer, og i dag var de bedre, men ikke perfekt. Bortsett fra det tror jeg gutten er i FIN form :)

startliste-leangen-8juni-09

Pondus:

Fikk ei økt på lokalbanen lørdag, og den var veldig veldig bra !! Han har vokst veldig i vår, og fikk derfor en drøy uke treningsfri. Det har gjort susen. Har hatt noen rolige turer i Hjeldalen etter treningsfri, og i helga måtte vi på banen å sjekke formen; den er upåklagelig. Pondus virker MYE sterkere i kroppen, og travet fløt meget fint! Han har tydeligvis hatt godt av litt fri fra trening, og “vokst” et par hakk travmessig. Stor fremgang :).

2009-6juni_01
Ja, jeg er fornøyd – og gliser fra øre til øre :)

Annelise

Ingen kommentarer: