tirsdag 23. juni 2009

Midtsommertravet Del II

Og denne dele er i sin helhet viet de hotte kaldblodsgutta i Bork Rigels Æresløp, helgas store høydepunkt for min del :) Jeg som studerer hinstekataloger til øyet blir stort og vått, MÅ inn å se dem “live” når de gjester Trøndelag. Savna Jærvsøfaks (SE) og Moe Odin , men de var godt representert gjennom flere av sine sønner.

En av de som tok meg med storm var Moe Brage, og han er IKKE kåret….. Ble vist påvist løse beinbiter hos han, dermed kunne han bare se langt etter noe kåringsbrev. Veldig synd, for dette er gutten til pappa’n sin, makan til flott steg, ingen tvil om hans faderlige opphav :). Åsajerven representerte sin far (Jærvsøfaks) på en serdeles god måte, sammen med Fakse* (S). Første - og tredjeplass’en kapret disse to, mens Slettvoll Rambo snek seg imellom og tok 2.plassen.

Ellers var det gøy å se Tangen Scott “live” også. Han galopperte på oppløpet dessverre, men det spiller ingen rolle for meg og Rigeljenta, han er og blir hennes utkårede denne våren uansett resultat i dette løpet.

Flere bilder av de flotte hingstene har jeg lagt >> HER

Noen favoritter her;

lop9_asajerven_03 lop9_tangen-scott_01

lop9_moe-brage_02

Resten er i albumet for de som har interesse :)

Annelise

2 kommentarer:

Nevvi sa...

Flere som falt pladask ja! Synes rett og slett Brage er enda finere enn sin far. Kroppen er liksom hakket nettere og han er den ultimate "sportsmodell". Jeg har jo et øøøøøøørlite håp om at forskningsresultat fra Sverige skal påvirke kåringsnemda til å gi han en prøvekåring der avkom må røntges eller noe, men det er vel som å tro på julenissen.

Annelise Wara sa...

Jeg tror heller ikke på julenissen ... *S* ... hehe, men det er jo lov å håpe. Helt enig, en smule nettere og edlere i kroppen, fantastisk flott hest. Hadde vurdert han seriøst om kåringsbrevet hadde vært i orden ja :)