tirsdag 14. juli 2009

Yellow Fellow med på trimtur :)

Den planlagte ferien til Yellow ble en smule forlenget pga hovbyll. En skikkelig lei byll som kom ut i kronranda, tiltross for at den ble åpnet under også. Yellow har ikke verdens høyeste smerteterskel (lik meg ?? …. :-), og har halta rundt på tre bein lenge. Nå ser det ut til at vi endelig har fått bukt med byllen, og i går var gutten med på trimtur.

Blessen skulle ha noen intervaller på lokalbanen, og Yellow ble med på skritteturen over til Remarka. Vinge Blessen liker selskap, og jogger på med friskt mot (konkurranse instiktet er inntakt, til tross for beitevom). Yellow går fort, veldig fort, og Blessen må jogge etter for å holde følge. Det første intervallene tok vi alene Blessen og jeg, men på det siste ble Yellow med, og da jogger de bra gutta. Godt å se at Yellow er på bedringens vei, hovbyll er jo ikke akkurat “farglig”, men du og du så halte de blir stakkar.

yellow-blessen-trener-juli0

Etter en kjapp spylings i dusjen fikk gutta ut til resten av flokken. Yellow og Rigeljenta har skikkelig “love-story” på gang. Nesten merkelig å se hvor glade to hester kan bli i hverandre. Yellow passer på Eldjenta og mor, og det virker som han har dedikert årets sommer til nettopp DEN jobben. Rigeljenta er like glad i Yellow, og de hyler når vi skiller dem. Eldjenta har fått seg en skikkelig reservepappa, som virkelig passer på mor og barn :)

Annelise

Ingen kommentarer: