lørdag 19. september 2009

Felles trening for gutta.

I dag har gutta fått trene sammen for en gangs skyld :) Ikke ofte vi får til det, men i dag tok vi turen sammen Jørgen og jeg. Kjempetrivelig med litt selskap i treninga for meg, men mest av alt helt topp for begge gutta.

Hipp hurra det er høst” sier Vinge Blessen, som ikke liker å trene i varmen.  Fra og være “sommerdorsk og lat” er gutten nå litt mer på hugget i trening. For å yte det lille ekstra, trenger han litt konkurranse! I dag lå han skikkelig å sela, og var så stri at Jørgen virkelig måtte holde gutten “nede”.

Pondus trenger også å trene sammen andre hester, ikke fordi han er tråkk og lat, men han trenger å lære seg å konsentrere seg om oppgaven SELV om det er andre hester i banen. Synes han jobba veldig bra i dag, jobba fint selv om Vinge Blessen var forran, eller bak, eller på sia. Vi jogga rolig litt i starten for varming, og tok noen langintervaller på ca 3 min etterpå i “hurtig joggetempo”, dvs på ingen måte hurtigkjøring. På sista langsia fikk Pondus lov til å svare opp litt når Vinge Blessen k0m opp på sia, og jammen har gutten konkurranse instinktet på plass. Pondus VILLE ha mulen forran Blessen, så dette lover bra !

trening-19sept2009_01

Her har vi akkurat kommet fram til banen, etter en 25 minutters skrittetur gjennom skogen.

trening-19sept2009_02
Ferdig med dagens økt på banen i sol og flott høstvær :)

trening-19sept2009_03
Og vi tusler over skogen hjem igjen. Noe “off-road” og tildels gjørmete pga alt regnet den siste tiden. Men gutta våre tåler å bli blaute på beina de :)

Annelise

Ingen kommentarer: