søndag 27. september 2009

Høst !!

2009-27sept-blessen_01

Det er høst ja, ingen tvil om det. Og faktisk ganske vakkert også, innimellom regnbygene! Hadde skikkelig flaks i dag, var ute en tur med Vinge Blessen, og det regna både før og etter turen, men vi hadde oppholds, og endog et bitte lite gløtt av sol :-) Utrolig! Trener bare rolig for tiden, Blessen hoster, og det er ikke spesielt trivelig! Ikke så rart heller, med det drittværet vi har hatt høst….

I fjor regna det 47 mm i september, hestene gikk ute helt til oktober’en kom. Slik ble det ikke denne høsten nei. Vi er i ferd med å sette nedbørsrekord for måneden, nærmer oss 200 mm i september i rekord tempo. Slike rekorden kan jeg godt være foruten gitt !!

Pondus trener fint for tia. Var på Leangen igjen på torsdagen, og når han går rett i vogna går det riktig så fint. Han vil av en eller annen grunn løpe helt inntil kanten av banen, da havner hjulet i grøfta, og kusken må sitte å rette han opp. Det resulterer i at han går skeivt i vogna. Så vi må finne på noe smart der, slik at han slutter å bry seg så veldig om denne kanten. Hjemme i trening langs veiene har vi ikke det problemet, og i går jobba Pondus utrolig flott. Turene til Leangen koster åpenbart ikke så mye for gutten, han var tildels stri og ville svært gjerne jobbe og løpe i bakkene. Han har utrolig treningslyst denne hesten, framdrift og veldig ivrig…. tenk om Vinge Blessen hadde hatt litt….. bittlitt av denne treningslysten ;-)

Annelise
som drømmer om sol og at det snart slutter å renge…. og at det tørker opp litt både her og der…. vi drukner jo snart    :-/

Ingen kommentarer: