tirsdag 29. september 2009

Mellom bygene….

jentene-29sept_01
Får småjentene løpe litt på ridebanen. I fjorden står lavtrykkene i kø, og i dag rakk vi litt trim innimellom regn og haglskurene. Det er bløtt og gjørmete overalt, men ridebanen er ok, så der fikk damene stå i dag.

jentene-29sept_02

Tok ut småjentene først, de får stadig være litt uten sine mødre, og det går bare bedre og bedre. Både jentene og mødrene begynner å venne seg til dette ….litt...  ;-) Jentene løper rundt og hopper og spretter, og riktig koser seg sammen.  Snart er det vel på tide at de skiller lag om natta også, og i løpet av neste måned har jeg planer om å skille dem helt.

Ellers har begge gutta vært på tur sammen i dag, veldig trivelig. Marthe som red Bark for meg litt før, tok turen oppover til Trøen, og ble med på en tur. Marthe på Vinge Blessen, og jeg kjørte Pondus. I dag var vi helt nede på flata, så langt ned har Pondus aldri vært før, men sammen med sin “støtte-kontakt” Vinge Blessen, gikk det helt greit. Godt for gutten å møte all sivilisasjonen der nede sammen med stødige Blessen. Vi fikk selfølgelig masse regn på turen, friskt !! 

Resten av ettermiddagen fikk gjengen tilbringe på stall. Og vi drømmer om bedre vær…… !!

Annelise

Ingen kommentarer: