tirsdag 1. september 2009

Og vi skriver september :)

Det er bare å innse fakta, sommeren er definitivt på hell :-( . Ikke for det, i dag har det vært varmt, opp mot 20 grader, lettskyet og vind, men godt å varmt :) Høsten betyr også at vi utvider treningsløypene noe, får kjøre på stubbåkrene nede på flata, og DET er kjempekjekt.

2009-blessen-1sept_01

Lang flate ja, omlag 600 meter, blir noen fine drag for Vinge Blessen og hans beitevom….. ! Begynner så smått å se resultat av “prosjekt slanker’n”, men jammen er han lettfôra gutten, det er nesten så han kan leve på luft og kjærlighet alene den karen.

Ellers er det blir ro og fred i hoppeflokken på Trøen. Det tok ikke mange dagene før rangen var etablert og damene tusler fredlig sammen. De to hoppeføllene har stor glede av hverandre, og er sammen “kronisk”. De løper, spiser, sover og leiker sammen, sjelden mange meter fra hverandre de to fine jentene :)

01sept-hoppene_02
Damene og shettisene går ute hele døgnet enda, og vi satser på en varm og tørr høst slik at flokken kan gå ute lenge :)

01sept-hoppene_01

Utrolig søte begge to. Her har vinden tatt tak i en presenning, jentene følger med :) mens Varnes Pia ikke bryr seg; er mer opptatt av gresset hun.

Annelise

1 kommentar:

BenteB sa...

Så søte de er sammen! :)

Gleder meg til å kunne ri på stubbmarka her også... Må bare finne en løsning på føllebøllen, tror ikke det er så populært å ha ham med løs..!