mandag 14. september 2009

Pondus i balanse :)

Etter siste økt på Leangen ble vi enige meg Arne Nilsen om at Pondus skulle få på lette sko framme og tyngre bak (eventuelt busser på).

På lørdagen la Jørgen på aluminium sko framme. På bakbeina fikk han et par busser på for å øke vekta. Dette fungerte prima ! Kjørte over til lokalbanen, tok noen runder i griseværet mens Jørgen filma med dette fancy HD kamera. Filmen i “sakte kino” viser at gutten er MYE mere i balanse og harmoni i steget nå.  Har ikke noe saktefilm av Pondus før vi endra skoninga, men et par bilder som viser at han planter bakbeina i bakken noe tidligere enn frambeina. Dermed blir travet urytmisk. Med litt økt vekt på bakbeina korrigeres dette, og Pondus løper så lett og fint.

Regner med dette løser seg med tiden. Et såpass stort og langt steg som Pondus har krever mye styrke, og han vil nok balansere seg bedre uten busser etc ettersom han blir eldre og sterkere.

 

Så kom jammen meg sola fram i dag :)

Etter en heller blaut periode, lang blaut periode (!!) titta endelig sola fram. Bra var det, for jeg begynte å frykte det skulle vokse ut svømmehud mellom tærne !! Nå håper jeg sola holder seg her noen dager, så det får tørket litt opp, for det er nødvendig!

Siden begge traverne fikk vaksine i går (småjentene også), ble det bare rolig joggetur inn til Hestsjøen for Vinge Blessen i dag, i solskinn:

2009-blessen-14sept_01

Annelise

Ingen kommentarer: