tirsdag 22. september 2009

Prosjekt avvenning fortsetter :)

I det små vel og merke. Prøver å jobbe litt med småjentene mens mødrene er opptatt med mat. I dag har de stått bundet på stallgulvet begge to, løftet hover og blitt børstet. De er ganske forskjellige typer de to små jentene. Eldjenta er tøff, utfordrer mere og er tydelig på hva hun vil og IKKE vil. Lykkepia er forsiktig, står mere i ro og lurer på hva jeg gjør. Tør ikke protestere så masse hun.

Eldjenta er størst, en del større pr i dag. Begge er overbygget bak, og vokser litt i rykk og napp tydeligvis. Så ER de så fine begge to :)

Etter en liten tur hver på stallgulvet, tok jeg med jentene i den største luftegården, så de kunne få løpe litt sammen, mens begge mødrene helst skulle stå og nye ro og fred og mat i stallen. Vel, de var ikke så verst mødrene, utrolig hva en god porsjon mat gjør. Jentene var litt mere usikre. Løp litt rundt og lurte på “hvor er mamma”. Snuste litt her og der, og tok seg noen runder.

Etter 15 min, henta jeg begge mødrene, og da var det rett på puppen gitt for begge to.

Været er rart for tia, det er varmt, og noen veldige regnbyger. Innimellom regnbygene er det sol, og riktig så trivelig, tenk så flott det hadde vært uten disse bygene og all gjørma det blir…. en smule lei av regn og gjørme ja !!

Tok litt bilder i dag siden sola var framme en liten periode;

hoppene-22sept-09_01
Her løper de ned og hilser på Pondus, som er en smule fasinert av de to små damene :)

hoppene-22sept-09_02

hoppene-22sept-09_03
Så løper de over til andre sia, og lurer på “hvor er mamma” ??

hoppene-22sept-09_05
Litt løping og herjing må til !

hoppene-22sept-09_04
Så stiller de seg så pent opp; se så fine vi er !

hoppene-22sept-09_06
Etter å ha løpt litt å herja, roer de seg, og da stikker jeg og henter mødrene.

hoppene-22sept-09_07
Og de var ikke seine de to små nei, tørst !!

Annelise

2 kommentarer:

BenteB sa...

Så fint det må være for de skjønne små å være to! Da har man liksom en venninne å støtte seg på :)

Annelise Wara sa...

Ja, jeg tror det er veldig sunt for dem. De har stor glede av hverandre, og liker ikke bli skilt, da roper de etter hverandre begge to. Nesten like avhengige av hverandre som av mødrene sine.