onsdag 28. oktober 2009

Kongen av Sverige :)

Gjestet Leangen forleden, og da snakker vi ikke om “Knugen”, men Jærvsøfaks :) . Jørgen og jeg tok turen innover med filmkamera og fotoapparat og var klare for å “skyte” kongen i alle vinkler og positurer ;-) Nå gikk løpt seint på kvelden, og det var mørkt, men under flomlyset ble ikke opptakene så ille allikevel.

Filmet Jærvsøfaks med HD kamera, og har sittet i timer etterpå å nytt synet av en perfekt balansert traver med et utrolig steg og flott teknikk. Vi har ikke mange elitetravere på “tape”, men Jærvsøfaks stiller i særklasse i forhold til andre hester vi har opptak på. Han har en spenst og et steg vi ikke har sett hos andre enda. Spesielt bruker han bakbeina på et særdeles effektivt sett. Et enormt fraspark, og løft i steget (andre travere – både varme og kalde – har en “pendelbevegelse” meg bakbeina. De løftes ikke – bare “slenges” framover).  Jærvsøfaks LØFTER –og strekker ut….. STREEEEEKER ut noe enormt, han vinner sikkert et par meter eller tre ekstra på hvert fraspark i forhold til konkurrentene !! Fantastisk teknikk.

Min plan nå er å sette opp en videokanon i stallen, så gutta der oppe kan stå og studere ….. hehehe…. se og lær Pondus og Vinge Blessen; slik skal det gjøres :) Spøk til side; vi storkoste oss på Leangen med både Jærvsøfaks og andre gode vinnere:

Järvsöfaks-26okt2009_01

Järvsöfaks-26okt2009_02

Annelise

1 kommentar:

Nevvi sa...

Jeg er så misunnelig....