mandag 5. oktober 2009

Regn regn og atter regn….

Så er det på’n igjen. Ny uke, nye mulighter …… for flere nedbørsrekorder…. .

regn-regn-regn
Enkelte dager frister det å holde seg innendørs. Dørstokk mila blir ganske så lang når utsikta fra vinduet ser slik ut.

I forrige uke regna det over 80 mm ….. på ei uke !! Siste måned over 220 mm….. Og jammen ser det ut som dette skal fortsette…… :(

I går var det heldigvis en fin dag , og Pondus fikk en flott tur i Hjelpdalen. Nesten vindstille men kaldt, og oppholdts vær med gløtt av sol :) Deilig. Pondus jobber bra, han tar i og er positivt i trening uansett. På Lørdagen fikk han holde seg i luftegården, da storma det, stiv kuling i kastene, og det blir det for mye flagrende presenninger etc for å trene Pondus. Vinge Blessen bryr seg fint lite, og fikk et skikkelig jobb på lokalbanen. Han hoster ingen ting nå, selv ikke etter hard trening, så vi krysser fingre og tær og håper gutten snart er startklar igjen.

Som vanlig har Vinge Blessen allerede satt en skikkelig mammut-pels, og den må av snarest. Han svetter og peser i trening, selv om det sludder i bygene her….. Ingen andre av våre kaldblodtser har så masse pels som Blessen.

Eldjenta har fortsatt en kul etter første vaksine. En allergisk reaksjon på vaksina, så neste gang vil veterinæren sette en vaksine fra annen produsent. Det er ikke verkebyll, men en underhudsreasjon. vi følger med og veterinæren har vært å sett på den. Han hadde med dop og skalpell – i tilfelle det var byll som måtte åpnes, heldigvis slapp vi det. !! Phu!

Men det er vel bare å stålsette seg. Ut å trene gamp, møkkavær eller ei, gutta må ut å jobbe uansett …. !!

Annelise

Ingen kommentarer: