søndag 15. november 2009

Flinke Pondus :)

Var på Leangen forrige torsdag og jobba SÅ bra. Siden Arne Nilsen var ute på en liten reise, kjørte jeg gutten selv, og vi fikk ei veldig flott økt på banen. I oppvarminga var det flere hester ute å trente, og Pondus fikk bryne seg litt på disse hurtige varme ;-) Vi er ikke bortskjemte med treningskompiser , og Pondus er ikke vant til å løpe i felt med andre hester. Så det var ikke fritt for at det ble litt småspennende når disse varme kom susende bakfra og løp forbi. Men gutten var flink han, litt “niffent”, men takla det BRA!

Etter varming kjørte vi et 2140 m. “løp”, og det gikk unna på tid; 1.56 ! Veldig bra. Starta ut rolig, og slapp gutten i siste runden (som faktisk gikk i 1.47 tempo). Ikke noe problem å klare mønstringsløp for gutten, i allefall alene ….hehe. Får prøve å få til ei økt (eller flere om nødvendig) sammen med flere hester før det blir mønstring.

Ellers så fløt travet veldig bra. Putta på han “kvarte” skylapper, og synes han var mere konsentrert framover. Blitt sterkere har han også, mye sterkere, og dermed flyter trave så mye mye bedre.

Spanderte på gutten en fridag etter Leangen, og dagen derpå der igjen fikk han løpe og riste løs på ridebanen :) Hadde bare med mobilen, men knipsa gutten i farta, og etterpå når han puster ut etter litt “shokka-hara” osv…. :)

2009-14nov-pondus_02

2009-14nov-pondus_01
Gutten har satt litt vinterpels, og fått samme mørke fargen over ryggen som i fjor. Like lys i buken som om sommeren, men mørkebrun over ryggen. Mange lurer på hans rare brune farge, og jeg kaller den bare for “karamell m/vaniljesaus farge” ….. fin er han nå uansett hva fargen heter :)

Annelise

2 kommentarer:

Klara sa...

Han er blitt så fin i kroppen. En helt annen hest enn den du hadde for ett år siden. Også synes jeg han har utrolig fine farger. :-)

Annelise Wara sa...

Takk for det :-) Ja, helt rart å bla gjennom de første bildene, for en forandring ! Det jeg er mest fornøyd med er at psyken har blitt så mye bedre. Han var redd det aller meste da han kom, er fremdeles en litt "på allert'en" som type, men kommet seg utrolig masse. DET er veldig godt synes jeg !!