mandag 9. november 2009

Flotte novemberdager :)

Endelig har vi virkelig fått en tørr og flott høst :) Etter en særdeles blaut september, har vi nå (som fortjent) fått nydelig høstvær i en lengre periode. Begge travergutta har trent bra siste uka, og det ser ut som høsten snørr og hoste er på retur i stallen !!

Varnes Pia koser seg veldig om dagen, hun får spesialoppvartning av Marthe. De små forsiktige rideturene i starten har nå gått over til litt lengre turer, og Pia storkoser seg. Jammen ser det ikke ut til at den gamle damen holder på å få fine rompemuskler også Ser virkelig flott ut begge hoppene !!

I forrige uke fikk Pondus ei økt på lokalbanen sammen en annen 2-åring Lome Elden sønn; Husankongen. De jobba bra begge gutta!! De var litt hard underlag, så vi kunne ikke slippe dem, men de jogga pent og målrett begge gutta, og hadde masse å gå på. Synes Pondus sitt trav fløt meget pent, så nå tror jeg vi snar på ta en tur på Leangen å la ham strekke ut litt (?? …!)

2009-6nov-pondus_01

Innimellom treningsøktene har han slappa av og kosa seg i luftegården, side om side med mora si;

2009-7nov-pondus-jenta_01
Her står de å henger og sover, og det er jeg som bryter stillheten med et lite “knips”…

På “nerbeitet” står Eldejenta sammen med Bromle og Elvira. De ser ut til å triver der, og har tatt i bruk hele beitet. Det er stier gjennom “småskogen” og fotefar etter “småflokken” overalt. De har “henge-plassen” sin i solveggen nedenfor bergskrenten, eller oppe ved utgangen. Stort sett bedriver de skikkelig slaraffenliv, men når jeg kommer ned til dem med litt å tygge på, får de ei føyke, og løper en skikkelig runde :) Gøy å se hvor leiken Bromle er, skikkelig fin lekeonkel til lillejenta mi dette :-)

nerbeitet-8nov-09_01
De har satt skikkelig vinterpels nå, og er godt forberedt på en skikkelig kald og snørik vinter :-)

Annelise

Ingen kommentarer: