torsdag 26. november 2009

Generalprøve for Pondus :)

I rutineløp på Leangen tirsdags kveld. Og vi får bare håpe at ordtaket om dårlig generalprøve – god premiere stemmer ? Vel, nå kom han rundt på 1.55.8, så det er 9 sek under kravet. Det er vel litt feil å kalle det dårlig. Men det som ikke stemte helt var baneforholdene; blaut gjørmebane var ikke Pondus “sin melodi” ….. for å si det slik. Han reagerte på sprut, og sleit litt i gjørma, slik at at rulla over i noen galopper. Om det var for mange til disk er jeg faktisk litt usikker på, det er vel nesten en definisjons sak. Et par av galoppene var klare, men han jumpa til et par ganger, og det var vel strengt tatt ikke sånn “diske-galopp”.

Men bevares, vi har nesten 10 sek å gå på i forhold til kravet, så fysisk sett burde det holde i massevis.

Jeg har vel tidligere sagt at det eneste som kan “felle” Pondus i banen er psyken, han er rimelig skvetten, og da hopper han. Men han er bare en blitte liten guttunge i travsammen heng, så det er jo noe som kan bedre seg med rutine og tid!

Før rutineløpet har jeg kjørt ham to ganger på fin fin sommerbane på Leangen og han har travet MEGET pent. Vi får håpe og be litt til værgudene on noen dager tørrvær nå, slik at banen ikke ser ut som en potitåker på søndagen – for DA gjelder det; gutten skal ut i mønstring!!

Arne Nilsen skal kjøre mønstringsløpet, og Pondus har spor 1. Hele 7 håpefulle 2 åringer deltar, så vi får bare krysse fingre for at Pondus sin psyke tåler dette, og at han holder seg på beina og fullfører innenfor kravet :)

Annelise

Ingen kommentarer: