onsdag 18. november 2009

Tilbake i løpsbanen :)

Da er ferien til Vinge Blessen definitivt over, og i går var det første løp etter laaang pause for gutten. Etter en velfortjent sommerferie, har han vært i trening en god stund, men ikke under optimale forhold. Høstens nedbørsrekorder har virket på hesteflokken også, og det har vært vel mye snørr og hoste i stallen. Nå har Vinge Blessen vært fin ei stund, og vi mente det var tid for å dra i gang en vinter sesong på banen.

Til tross for “smultring” (uplassert) er vi faktisk ganske så fornøyde med Blessen sin innsats på banen. Det ble et råkjør fra start, hvor første 500 m gikk i 24 tempo. Allerede da forsto jeg at dette kunne umulig vare til mål, og det gjorde det heller ikke. Ca 200 m før mål var det helt tomt for Blessen, og det er greit nok etter så lang pause. Også kusken (Atle Solhus) mener vi ikke har grunn til å henge med leppa. Et par/tre løp i kroppen, og Vinge Blessen vil være der han skal være mente han.

Nå blir det litt rolig trening et par dager, før vi må få litt pust i lungene på gutten igjen. Så får vi bla litt i løpsbulletin og se om vi finner nytt løp om ikke alt for lenge :)

2009-17nov-upl-blessen

Pondus;

Var en tur på Leangen i dag og trente sammen Husankongen. De gikk veldig bra begge gutta, og gjennomførte sine heat godt under kravet for mønstring. Veldig oppløftende og fin økt som gikk i samme tempo som forrige torsdag. Nå er det vel på tide å sende gutten ut i mønstring :)

Annelise

Ingen kommentarer: