torsdag 3. desember 2009

Endelig vinterføre :-)

Jepp, nå er det supert å trene hest !! Først litt barfrost, så litt snø, faktisk passe med snø i høyden, og det har vært to knallfine dager for hestetrening !!

På tirsdagen hadde jeg planlagt en tur inn til Leangen med Vinge Blessen, for at han skulle få  løpe litt og få litt skikkelig med pust i lungene. Vel, det ble ikke nødvedig, for Kong Vinter har kommet, og det var flotte treningsforhold på flata. Det ble noe kjempefine langintervaller på gutten, og han jobba såååå bra! Ser ut som vi er på vei inn i favoritt årstiden til Blessen, og nå gleder vi oss til travløp igjen!!

2009-1des-blessen_01
Her jogger vi oppover til Trøen etter ei flott treningsøkt på snø !! :-)

Pondus har fått et par rolige dager etter det flotte mønstringsløpet sitt, og i går var det på tide med ei treningsøkt igjen. Det ble ei flott økt i nysnø, først en tur innover til Møssjøen, og så over til Remarka og en runde på travbanen. 10 – 15 cm nysnø, og helt suverene forhold. Pondus var supersprek, og jobba sååå bra. Han liker å trene gutten, og turer i skog og mark er virkelig populært !

2009-2des-pondus_01

Her har vi akkurat starta og er på vei inn i marka rett bak stallen.

2009-2des-pondus_02

Her har vi akkurat snudd ved brattbakken ned til demningen. Tok en rund over til Remarka etterpå, og snakk om flott julestemning !! Fantastisk flott å trene hest når vi har slik vakker natur å kose oss med :)

Annelise

Ingen kommentarer: