onsdag 30. desember 2009

Flott romjul :)

Endelig kom det snø !!! Første og andre juledag var det vind og mange kuledegrader; fryktelig kaldt å trene hest :-) Men sååååå kom endelig snøen, og de siste dagene har det vært superfine treningsforhold.

romjul-2009_01
Andre juledag seler vi på begge gutta og kjører over til travbanen i håp om at det er litt snø å trene på der. I 10 kuldegrader og bitende vind (frisk bris på fagspråket – stiv kuling i min treminologi ;-) er det kaldt å sitte bak hesterumpa!! Det var litt snø på banen, så litt trening ble det, men vi håper det kommer mere snø for enda bedre forhold. Vi møter Trollmix, og gammelvallakene får fin økt sammen. Pondus og jeg er med på oppvarminga til gutta, men tar ei litt roligere økt enn de to traverne som får jobbe litt sammen.

Dagen derpå får Vinge Blessen en “ristlaustur” i Hjelpdalen, og på skogsveien inn mot Beistadmoen, der er det litt snø slik at vi får leika oss litt Blessen og jeg;

Dette er skikkelig hummørtrim for Blessen (og meg !!), han koser seg når han får løpe slik i skogen !!

Den 28 desember er det Pondus sin tur å trimme litt. Denne gangen får han selskap av Varnes Pia og Marthe;

romjul-2009_02
Når vi har selskap av “støttekontakt-hest” må vi benytte anledningen til å tusle ned til Flata. Etter å ha jogga opp bakkene tusler vi en tur ned i Hjelpdalen og Beistadmoen. Pia begynner å blir skikkelig sprek, og Pondus synes det er kjekt med selskap på treningsturene :)

Også stallens “småttis’er” må trimme litt;

romjul-2009_03
Nå har snøen endelig kommet, og tre små spretter rundt på ridebanen og koser seg i snøen !!

På ettermiddagen den 29 desember, er det en fantastisk flott himmel, og julestemning uten like på Trøen;

romjul-2009_04
Når vinteren er slik, må den NYTES i fulle drag, f.eks slik;

romjul-2009_05
Fantastisk flott å trene hest nå. DEN flotte himmelen, flotte snødekte veier og treningsvillig hest :) Måtte denne flotte vinteren vare langt ut i 2010 også !!

Annelise

Ingen kommentarer: