mandag 14. desember 2009

Regntid og mørketid ….

Ble det plutselig nå. Og vi som hadde så fine vinterlige forhold, ser ut på regn og isholke nå. Akk ja, det er jo snart jul…. :) Heldigvis sier yr.no noe om kuldegrader, og mulighter for hvit jul, og det lover bra :)

De fine treningsforholdene våre har regna bort nå, mest is eller barfrost, og snart gjørme om de blå graderne ikke kommer kjapt !  På fredagen skulle Pondus ha seg ei trimøkt, men den ble utsatt til helga, for det var en smule “niffent” på Trøen;

2009-11des-pondus_01
Tidens tann, samt snø på vinteren har tatt med seg en og annen takskifer, men nå blir det tett !! Høyt henger de, og er slettes ikke sure !! gutta fra Brødrene Hofstad A/S  som fikser på taket. Pondus synes den digre liften de bruker bråkte en del, og var veeeeldig skummel, så han fikk løpe av seg litt adrenalin på ridebanen….. og han løp…løp og fikk flott egentrim gitt. I helga hadde snekkergutta fri, og dermed ble det kjøretur sammen med Marthe på Varnes Pia i regn og tåke både lørdag og søndag:

2009-12des-pondus_01
Veldig til julestemning ….. :-/ Men vi fikk fine turer både lørdag og søndag, det finnes ikke dårlig vær, …..bare dårlige klær! (jepp, ønsker meg en fôra regnbuks, 150% vanntett med fôr, finnes det ???)

I helga fikk Eldjenta og Vinge Blessen også løpe litt på ridebanen. Blessen har hatt sin “lungeblåser” på torsdag, og har bare fått “riste laus” og lade sine batterier til i dag (løp i kveld, hardt meldt !!). Tok en video av de to som leiker godt sammen, og legg merke til lillemor helt i starten, jammen får han en liten advarsel Vinge Blessen, hun er ikke snau lille damen ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: